Dizajn logotipa     

Logotip obuhvata osnovni element jednog vizuelnog identiteta. Jedinstven razlog da se procesu dizajniranja tog elementa posveti maksimalna pažnja. U odnosu na druge elemente koji se vremenom mogu menjati, logotip ne trpi česte promene, već mora imati duži rok upotrebe. On predstavlja glavni smer daljeg toka razvoja vizuelnog identiteta.


Govorimo o elementu koji će imati najčešću i najveću upotrebnu vrednost. Njegova jedinstvena specifičnost mora da odiše prepoznatljivišću u odnosu na okolinu i istovremeno da omogući primenu u raznim medijima i na različitim elementima.

Definisati vizuelni identitet ima podjednaku težinu koliko i vaša poslovna politika firme. Pečetu i razvoju vizuelnog identiteta potrebno je pristupiti odmah, dok još traju pripreme za početak poslovanja!

Dobar utisak na potencijalne saradnike i klijente ne možete ostvariti bez upečatljivog korporativnog identiteta, a istovremeno će i tržiste dati svoju ocenu o vama i vašoj poslovnoj ponudi.

LOGOTIP IMA CILJNI I PRESUDAN ZNAČAJ ZA VAŠU POSLOVNU POLITIKU!

Dr.Vorobiev, ruska metoda -  Klinika za lečenje bolesti zavisnosti u Zemunu - Bolnica Zemun

Analiza web stranica - SEO studio, rejting web sajta - Prednosti optimizacije

Projekat za SEO - Agencija SEO Srbija, Beograd - Optimizacija za Web sajtove Total Dizajn


Re - dizajn


Stilizovanje i modernizacija vizuelnog identiteta je poželjna, jer su promene neophodne u situacijama novih tržišta ili novih usluga i proizvoda. Osnova i motiv identiteta mora da ostane ista povezujući tokove celokupnog razvoja.

Logotip je elemenat koji je najmanje podlozan izmenama, ali postoji mogućnost i za takav stav koji se obično donosi nakon dužeg perioda godina u nekim posebnim fazama ekstremno uspešnog poslovanja.


Racunarska oprema Beograd - Notebook racunari prodaja, oprema za racunare - Shop kompjutera Grappolo group


 
Make a Free Website with Yola.